top of page

Hurra!! Det er torsdag!!!

I dag taler jeg for BNI Alpha Aker Brygge for første gang på tre uker, og jeg gleder meg vilt mye! Jeg er ikke helt sikker på om jeg kommer meg opp, ettersom det litt late morgen-genet har trådt til for fult i sommer. Men jobbe har vi gjort, spist og kost oss, reist og ladet opp musklene for en ny KNALL BRA HØST!!


Har du tenkt på hva som bor i deg? TROR DU på deg selv - og DRØMMEN DIN? Den drømmen som egentlig er planen din, men som du velger å kalle drømmen din fordi du ikke HELT VÅGER å tro på den... Har du tenkt på hvordan vi har en tendens til å kalle de helt realistiske målene våre for "planer", og de super spennende ønskene våre for "drømmer"? Altså; hallo!! Vi kaller DET VI EGENTLIG VIL, for drømmer.


Ikke jeg! Jeg tror blindt på at jeg skal få til det som bor i hjertet mitt. Dermed basta! Jeg våger rett og slett ikke noe annet.

Drømmen min starter her... her i Hellas hvor jeg er akkurat nå. Hvorfor? Fordi jeg har funnet noe her som jeg tror alle i hele verden trenger i livet sitt. Nemlig en real break fra alt tempoet der hjemme. Men man kan da få seg en pause på hytta? Ja, det tror jeg. Nå er ikke jeg en hytte-person, men jeg tror faktisk at man trenger å komme et sted der man virkelig er så langt vekke fra hverdagen og den tidsepoken man lever i som mulig. Jeg tror hytta lett blir et andre hjem, og ikke det stedet der langt ute som føles som verdens ende.


Jeg tror ikke det bare oppleves slik for meg, men for millioner av mennesker fra hele verden. Hellas er et sted der Asia, Europa og Afrika møtes. Forstår du hva det betyr for et land? Det betyr at det er her det skjer! Det er her du kan møte Asia, Europa og Afrika både når det gjelder folkeslag, kultur, mat, vegetasjon, klima, klær, kunst... her deles spennende historier på tvers av verdensdelene under en kafe neo!

Vi snakker om en cross road, forstår du?


Ved et veiskille skjer det alltid vidunderlige ting, det skjer forandringer, veier møtes og påvirker hverandre. Tiden stopper opp, og tankene begynner å sveve utover den vante sfæren. Man blir inspirert, man møter mennesker, man nyter deilig mat og drikke man ikke har prøvd før, man har samtaler med mennesker som utfordrer en og som snur de vante tankene bokstavelig talt på hode... Ved et veiskille tas viktige beslutninger. Høyre eller venstre? Hmm...


Og det er nettopp det som er så viktig, det å ta et valg. Det å unngå å stå på stedet hvil og bare la livet skje. Jeg bare ble en markedsfører jeg... Nei, ta et valg! Skal jeg til høyre eller til venstre? Hva velger jeg i dag? Hvor skal jeg være når denne dagen er over? Fantastiske august!! Hvor er jeg, bedriften min og resultatene våre når august bikker over til september?


Drømmen min starter med Hellas, men hvordan får du vite senere. Men å ta et valg... vær så snill'a - gjør det! Går du til venstre eller til høyre i dag?


Mitt budskap for BNI Alpha Aker Brygge denne torsdagen er; Hurra!! Det er torsdag!! Hva skal vi ta tak i nå? Hva vil du med hånden på hjertet bære frem utover uken som kommer og hele denne spennende nye måneden august 2021? Spør deg selv; hva har august for meg? Spent og nysgjerrig er det opp til deg selv å ta spørsmålet på alvor og jobbe med det, og skape din august! Du må gjerne vente noen uker, men da er det jo plutselig snart september... så gjør som partnerne mine i BNI Alpha Aker Brygge og meg; vi tar tak i august i dag og gjorde det antakeligvis allerede i juli. Men fra i dag kjører vi på, fra i dag er august-måned MIN MÅNED! Min måned der jeg griper tak i jobber og muligheter i dag, i dag, I DAG!!!Og for å gripe tak i august måned, og for å gripe tak i mulighetene... hva har vi lært oss? Å bruse rundt som en stor egoist?? Selvsagt ikke! Se deg rundt, hvem er det i din krets som kan ha nytte av dine tjenester og ditt nettverk? Hvem trenger at du er en som gir og åpner muligheter for dem? (Og så er det utrolig tilfredsstillende å være en bidragsyter for andre!) I BNI Norge kaller vi det jeg snakker om for GiversGain.


Kort oppsummert om dette innlegget:

  1. Hurra det er torsdag!!

  2. Nå kjører vi i gang en knallbra høst!!

  3. Tror du på deg selv og drømmen din? Den som egentlig er en plan du ikke helt tør å tro på, som gjør at du velger å kalle det en drøm.

  4. Hva er din plan for august? La oss komme igang!

  5. Som alltid; Givers Gain!! Hva har jeg som noen andre kan dra nytte av?


Jeg jobber med sosiale medier, spesialisert på content og markedsføring for Moi Impact Agency. Jeg brenner for faget mitt, og jeg koker over av positiv energi! Ta kontakt med meg om du trenger å få fart på markedsføringen! jennifer@moiimpactagency.no


Recent Posts

See All
bottom of page