top of page

Hvorfor ikke pimpe opp nettsiden din med litt sommer?


Hvorfor ikke pimpe opp nettsiden din med litt sommer? Kontakt Moi Impact


Er det lenge siden bedriftens nettside fikk en oppdatering?


Er det lenge siden, er jeg dessverre redd for at du er blant de "få" som ikke har forstått at vi lever i et dynamisk digitalt univers. Der tusenvis av utviklerer jobber hver eneste dag med utvikling av plattformer, søkemotorer, videreutvikling av sosiale plattformer, og nettsider. Dette betyr selvfølgelig ikke at alle skal være der fremme i den kreative utvikler boblen, men det betyr at nettsiden din veldig lett kan bli så utdatert, at selv om den fungerte fint for tre år siden; er sannsynligheten veldig stor for at den ikke er på topp i dag.


Så; Hvorfor ikke pimpe opp nettsiden din med litt sommer?


Med alle kanalene vi opererer med i dag er det viktig å ikke havne bakpå. VI er så opptatt av synlighet på sosiale medier, og legger uendelige mange timer i det, mens vi glemmer det som virkelig gjør underverker: Nemlig en nettside som blir tatt vare på 24/7 og som rangerer godt når målgruppen søker på virksomhetens søkeord.


Går du i ukens viktigste møte med en utdatert

powerpoint presentasjon?

En nettside er ikke lenger en utdatert power point presentasjon av selskapet som ligger på nett slik at alle kan se (hvor utdatert du er?). Det er klart det er noe som heter grafisk profil og designmanual - men den har sikkert kostet så mye at den kanskje er utdatert allerede. Unnskyld. Jeg mener ikke å pirke for mye borti, og den lille "sol hilsen" og sommer brushen vi har laget på Moi Impact sine nettsider, faller kanskje ikke helt i smak hos deg. Men det finnes utallige ting man kan gjøre for å gi den ekstra lille tegnestreken, som gjør at ditt publikum blir imponert over virksomhetens evne til å være innovative, tilstede og vågale nok til å vise litt personlighet.


Trenger du en sommer-brush på nettsiden din?

Vi har dyktige designere og prosjektledere, så ta kontakt om du trenger en liten touch. Dette er en ypperlig mulighet til samtidig å få tatt en analyse av nettstedet ditt. Fungerer den slik du tror? Og er det kanskje på tide å joine oss som er i 2023?


Vi er profesjonelle digitalskapere, bedriftsbloggere og videoprodusenter, dersom det skulle være av interesse.


Hvorfor ikke pimpe opp nettsiden din med litt sommer?

Det er bare å sende en forespørsel, om ikke annet fordi du må jo være veldig nysgjerrig etter å ha lest dette innlegget her!


Ønsker deg en god uke!
37 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page