top of page
Design Magazine

ORD som betyr noe

Vi er opptatt av å levere tekst med relevant tema til den aktuelle målgruppen.

TEKST og MEDIA

Moi Impact har lang erfaring som bloggskribent for bedrifter. Vi har i en årrekke supplert bedriftblogger med blogginnlegg innen fagområdene; regnskap, entreprenør, plastikkirurgi, business, reiser og livsstil. Vår CEO, Jennifer Moi, er journalist, tekstforfatter, bedriftsblogger og er tatt inn som medlem av Norsk Journalistlag. Moi har jobbet som journalist for mote- og reportasjemagasinet HENNE og et av verdens største kvinnemagasiner COSMOPOLITAN. Hun har også skrevet for Spa og Beauty Magasinet, i tillegg har hun jobbet for Aller Media i mer enn 12 år. I dag driver Moi, digitalbyrået Moi Impact Agency AS, og har en bredde, tyngde og en faglig kompetanse som man kun får ved å gå stegene i bransjen.


Moi har jobbet i mediebransjen, innen fagområdene; analytiker, produktutvikler, journalist/fotograf og har relevant tilleggs kompetanse innen makeup, hår og styling og har jobbet med filmer, reklamefilmer, og større film - og TV produksjonen i NRK og TV 2.

Regnskapsbloggen - Proxo - Moi Impact_edited.jpg

BLOGGSKRIBENT

Trenger du full drift? Eller noen til å hjelpe dere litt på veien?

Det er ingen tvil om at en blogg eller en aktualitets side er den beste måten å holde nettstedet oppdatert på. Det er mange positive følger av å bruke websiden som en kanal for å holde kunder og ansatte oppdaterte på. Likevel er det aller viktigste å minne Google på at; Hei! Vi er her vi også, og vi vil svare på spørsmål som tikker inn på verdens største søkemotorer! 

En bedriftsblogg bygger organisasjonskultur, og gjør en arbeidsplass attraktiv både for kunder og ansatte. Det er en perfekt måte å attrahere ny rekrutter, og plassere seg selv på kartet i din bransje! For synlighet i sosiale medier er det helt relevant å ha en webside som proaktivt inviterer følgerne inn på ditt digitale kontor; nemlig din webside. 

Våre ansatte står bak en av de første bloggene i Norge, ja - helt tilbake til før Facebook. 

Vurderer du å sette opp en blogg? Kontakt oss slik at vi kan se på dette sammen med deg. Vi kan bistå med en bloggskribent som skriver alle innleggene for bedriften, eller en bare hjelper litt til. 

Journalist Jennifer Moi - Tidligere publiseringer.HEIC

JOURNALIST

Trenger du en journalist som trigger og engasjerer?

Moi Impact er tatt inn som medlem av Norsk Journalistlag og leverer redaksjonelle artikler etter gjeldende bestemmelser. Journalist Jennifer Moi har skrevet for flere publikasjoner, og har en oppriktig lidenskap for å få frem nyanser i et intervju som aldri før har blitt publisert. 

Kontakt oss dersom du ønsker en redaksjonell sak!

Table setup with devices

TEKST FOR NETTSIDER

Når var det du sjekket teksten på nettsiden din sist?

Det er et faktum at vi alle har opplevd store endringer i markedet, og at vi har måttet tilpasse oss kraftig de siste tre årene. Mange av de som har lykkes, har vært i konstant utvikling i takt med det store teknologi skiftet. Dette er bra, men spørsmålet er om man har husket å oppdatere nettside-tekster og oppdatert websiden i takt med skiftet? 

Ta kontakt om du ønsker å sjekke ditt nettsted? Eller om du ønsker en oppfriskning av nettside tekster. 

Journalist Jennifer Moi i HENNE.HEIC

ORD, DIGITALT INNHOLD & ÅNDSVERK

Har du kontroll på Åndsverksloven, GDPR og deling i sosiale medier og på nett?

Moi Impact har direkte samarbeid med juridiske rådgivere og advokater på feltet, og jobber for tiden med å utvikle et rykende fersk seminar om fagfeltet. Mer informasjon kommer, men i mellomtiden; ta kontakt dersom du ønsker å komme i kontakt med de rette rådgiverne.

bottom of page