Spiller andre gode - Moi Impact

Moi Impact

Vi er opptatt av å spille andre gode

Moi Impact Agency AS er et markedsføringsbyrå som har spesialisert oss på sosiale medier og strategisk bruk av bedriftsblogg, aktualitet og bedriftens ressurser for å oppnå riktig synlighet på Google. Moi Impact tilbyr svært høy kompetanse innen SEO, Google Ads, SOME og digital markedsføring.

For å vite hvilke tjenester som er relvevante for deg, anbefaler vi at du betiller en SEO og konkurrent analyse.

 

Moi Impact Agency

Moi Impact Agency AS er et markedsføringsbyrå som har spesialisert seg på sosiale medier og strategisk bruk av blogg, aktualitet og bedriftens ressurser for å oppnå riktig synlighet i Google. 


Moi Impact hjelper din bedrift med:

- Strategi, drift av kanal og produksjon av content.

- SEO, metabeskrivelser og riktig synlighet i Google.

- Å Aktivt drive trafikk til websiden din gjennom drift av bedriftens blogg.

- Konfigurering av Facebook, Instagram og LinkedIn

- SWOT-analyse og nøkkelordanalyse.

Du kan kjøpe:

- Abonnementsavtale

- Pakketilbud

- Konsulenttimer

​​

Utviklingen innen digitaliseringen sover aldri. Derfor vil det være helt umulig for deg som ikke jobber med det - å følge med. Løsningen på dette kan være Moi Impact Agency.


I dag må du ha orden på bedriften din digitalt - selv om "vi hører at du sier" at du fortsatt mener at den beste formen for markedsføring er å levere en god jobb. Vi kan skrive under på at akkurat det er en god arbeidsmoral, som kundene dine regner med. I dag må du også sørge for at kundene finner deg der de er - nemlig på mobilen, på bussen og på fjellet...

Trenger du hjelp? Trykk på "panikk-knappen" så er god kyndig hjelp på vei til deg!

 

Følg oss på Instagram

Moi Impact dreier seg om markedsføring i sosiale medier, og hvordan du kan lykkes med Google. Jennifermoi.no er et eksempel på hvordan du kan bruke sosiale medier med Blogg, Facebook og Instagram-konto. Følg gjerne med i alle kanalene.

Jennifermoi.no er en livsstilsblogg for deg som er forelder, men som vil fortsette å være deg selv. Derav taggen #MotherButStillMe. Bloggen handler om Sommer, Reise og Overlevelse ( i hverdagen) under temaene "Music, Art, Travel & Lifestyle"


Nedenfor er et utdrag av de aller siste innleggene på JenniferMoi.no

 
 

Om Jennifer Moi

Daglig leder, Jennifer Moi, er leder for sosiale medier for BNI Norge, og utdanningsansvarlig i BNI Alpha Aker Brygge. Jennifer Moi har drevet eget analysebyrå i 12 år, og har jobbet med alle bladene og magasinene til mediehusene Allers Familie-Journal og Se og Hør Forlaget. Hun har jobbet som journalist for kvinnemagasinet HENNE, og verdens største kvinnemagasin COSMOPOLITAN. Hun var en viktig bidragsyter i å få det ikoniske magasinet utgitt i norsk utgave. Jennifer Moi var sentral i dialogen med Hearst Corporation, og har bidratt i utviklingen av flere magasiner og kvinne-seminarer.


Jennifer Moi jobber i dag fast med seks store kunder i eget byrå, og har i tillegg flere prosjekt engasjement.


Moi Impact samarbeider med 500 bedrifter gjennom BNI Norge, og sitter i digitale- og kreative samarbeidsgrupper. 

Jennifer Moi og sitt makeup team.jpg
 

Ta kontakt

Thanks for submitting!