top of page
Spiller andre gode - Moi Impact

Moi Impact

Vi er opptatt av å spille andre gode

Moi Impact Agency AS er et digitalbyrå som er spesialisert på sosiale medier og strategisk bruk av bedriftsblogg, aktualitet og bedriftens ressurser for å oppnå riktig synlighet på Google. Moi Impact tilbyr høy kompetanse innen SEO, Google Ads, SOME og digital markedsføring. Våre websider er responsive og skreddersydd for SEO.

For å vite hvilke tjenester som er relevante for deg, anbefaler vi at du bestiller en SEO og konkurrent analyse.

Vår visjon

Vår visjon er å gjøre det digitale, som kan oppleves uforståelig, distanserende og kjølig - sømløst, smidig, inkluderende og funksjonelt. Vårt mål er at din digitale onboarding skal være perfekt rigget og ukomplisert - og at det skal fungere. Vi gjør det digitale menneskelig, vi skal i hvertfall gjøre en helhjertet innsats for å lykkes med det.

Moi Impact Agency


Moi Impact hjelper din bedrift med:

1. Alt innen SEO og WEB

Søkemotoroptimalisering

2. Alt innen SOME

Sosiale medier

3. Alt innen TEKST

Tekst for webside, blogg og aktualitets sider.

Moi Impact kan hyres inn som journalist - og har skrevet for/skriver for: HENNE, COSMOLPOTAN, Spa & Beauty Magasinet og FRIIDA.

Moi Impact leseroptimaliserer tekst for Google/Bing, og bruker søkeord. (Bestill søkeordsanalyse: Her .

Øvrig beskrivelse: 

- Strategi, drift av kanal og produksjon av content.

- SEO, metabeskrivelser og riktig synlighet i Google.

- Å drive trafikk til websiden din gjennom drift av bedriftens blogg/aktualitetsside.

- Konfigurering av Facebook, Instagram og LinkedIn

- SWOT-analyse og nøkkelordanalyse.

Du kan kjøpe:

- Abonnementsavtale

- Pakketilbud

- Konsulenttimer

​​

Utviklingen innen digitaliseringen sover aldri. Derfor vil det være helt umulig for deg som ikke jobber med det til daglig - å følge med. Løsningen på dette kan være Moi Impact Agency.


I dag må du ha orden på bedriften din digitalt - selv om "vi hører at du sier" at du fortsatt mener at den beste formen for markedsføring er å levere en god jobb. Vi kan skrive under på at akkurat det er en god arbeidsmoral, som kundene dine regner med. I dag må du også sørge for at kundene finner deg der de er - nemlig på mobilen, på bussen og på fjellet...

Trenger du hjelp? Trykk på "panikk-knappen" så er god kyndig hjelp på vei til deg!

Moi Impact - Godt og synlig content, lønner seg!

Følg oss på Instagram

Moi Impact dreier seg om markedsføring i sosiale medier, og hvordan du kan lykkes med Google. Jennifermoi.no er et eksempel på hvordan du kan bruke sosiale medier med Blogg, Facebook og Instagram-konto. Følg gjerne med i alle kanalene.

Jennifermoi.no er en livsstilsblogg for deg som er forelder, men som vil fortsette å være deg selv. Derav taggen #MotherButStillMe. Bloggen handler om Sommer, Reise og Overlevelse ( i hverdagen) under temaene "Music, Art, Travel & Lifestyle"


Nedenfor er et utdrag av de aller siste innleggene på JenniferMoi.no for å besøke Instagram-kontoen til Moi Impact besøk denne siden.

Ta kontakt

Takk for din interesse!

bottom of page