top of page

Finn folk med en positiv holdning - og som brenner for noe!


Ignorence on fire is better than knowledge on ice!

H v a s k a l t i l f o r å b l i e n g o d n e t t v e r k e r ?


En positiv holdning er TOPP 2 EGENSKAPER hos en mesternettverker! Det viser en markedsundersøkelse utført av det globale forretnings- og referanse nettverket BNI der 3 400 forretningsfolk både i og utenfor nettverket deltok. For BNI er en positiv holdning så viktig at det er en av grunnverdiene i BNI!


Hvorfor er en positiv holdning så viktig? Selv vet jeg at jeg ganske enkelt tiltrekkes av positive og løsningsorienterte mennesker, såkalte ja-mennesker som gjør at ting føles smidig og positivt! Det føles godt, og er gøyalere å tilbringe tid sammen med folk med positiv holdning, og så er det faktum at positive mennesker får til mer en bonus!


Winston Churchill sa at holdning er en liten ting, som gjør en stor forskjell - og akkurat det vet vi at stemmer - enten man har en god eller dårlig holdning! I og med at vi snakker om hva som skal til for å bli en god nettverker, selvsagt satt i lys av at man ønsker å oppnå forretningsmuligheter og suksess, er det viktig å reflektere over at det ikke alltid er like enkelt å ha en positiv holdning (selv om man kanskje selv tror at man har det) og da kan det være lurt å ta en ærlig prat med seg selv i speilet på morgenen før man møter verden.

Når man snakker om en god nettverker og hva som skal til for å bli en god nettverker snakker man sjelden om hvor viktig det er med en positiv holdning - selv om dette er nettopp det de burde!


Det første folk ser når der møter deg er holdningen din. En negativ holdning driver folk vekk fra deg, og gjør at man ikke ønsker å anbefale deg. Mens en positiv holdning gjør at folk vil assosieres med deg og samarbeide med deg. Positive forretningsforbindelser er som magneter som andre ønsker å være i nærheten av. Og hva gjør vi med de vi ønsker å være i nærheten av eller som inspirerer oss? Jo, vi sender venner, familie og forretningsforbindelser til dem. Vi ønsker å anbefale dem! Dr. Ivan Misner, gründer av BNI sier at livet er for kort til å henge sammen med grinebitere, eller folk med negativ holdning. Han oppfordrer til at man skal omringe seg selv med mennesker som har en positiv holdning. Positive mennesker er der for å hjelpe deg til og lykkes! Vi blir gjerne som de menneskene vi omgås, - så sørg for at du omgir deg med mennesker som har en positiv holdning!


En helt konkret anbefaling for å bli en god nettverker og bygge et godt nettverk er:

Finn folk med en positiv holdning som er on fire - de vil bli fantastiske mennesker å samarbeide med når du bygger ditt nettverk!


Attitude is more important than the past, than education, than money, than circumstances, than what people do or say. It is more important than appearance, giftedness, or skill.


Om du ønsker å lese flere innlegg fra Moi Impact Agency, husk å like oss på Facebook, LinkedIn og Instagram for å få siste nytt. Følg oss også på YouTube for å se noen av våre SoMe-videoer. Moi Impact Agency har spesialisert seg på sosiale medier og skreddersyr kampanjer, innholdsproduksjon og enkle kostnadseffektive bidrag innen sosiale medier! Book MIA i dag - jeg kan hjelpe deg med ALT innen sosiale medier!


https://www.moiimpactagency.no/bookings-checkout/some-starter-kit-subscription69 views0 comments

Comments


bottom of page