top of page

Jennifer Moi og MIA blir forretningspartner i BNI

Updated: Jan 22, 2020

Med Moi Impact Agency AS, blir jeg nå forretningspartner i BNI. Dette er jeg svært entusiastisk over, og dette har jeg gledet meg til lenge! Jeg deltok som gjest hos den lokale gruppen BNI Platinum for nøyaktig 3 år siden, og har siden deltatt som representant for andre forretningspartnere flere ganger. Det er kun ved å utfordre deg selv, strekke deg til nye høyder og bevege deg på kanten av eller utenfor comfort sonen din - at du kan gå hjem med seier hver eneste dag! Gjennom BNI finner jeg at jeg både utfordres og utdannes til å skape forretningsmuligheter gjennom en aktiv holdning. For Moi Impact Agency betyr dette at jeg både lærer nye ting, utvikler nettverket mitt og øker mulighetene til å tilby kundene våre økt kvalitet og til syvende og sist et bedre resultat. Som gründer får jeg tilfredsstillelsen av å være en del av noe større - et felleskap med likesinnede - der jeg kan bidra og trekke på kontakter og forretningsmuligheter både i og utenfor BNI. Og akkurat det er en fantastisk følelse!


BNI er et business forum der man gir hverandre business med tillit til hverandre, gjennom grunnideen Givers Gain®


BNI står for Business Network International og er verdens største og mest fremgangsrike face-to-face forretnings nettverk. I Norge alene, er det 528 forretningspartnere. Som gründer og den alltid kreative og prosjektbaserte personen jeg er, ser jeg nå frem til å bli en del av BNI for å gi referanser og åpne dører, og samtidig etablere et strukturert forretnings nettverk rundt Moi Impact Agency og de jeg møter ute i alle sammenhenger egentlig.


I BNI lærer du den drastiske forskjellen mellom det å være interessant, og det å være interessert.


Kultur spiser strategi til frokost. Kultur spiser strategi til frokost! Sier Dr. Ivan Misner, gründer av BNI og forretnings-guru.


Dr. Ivan Misner sier at; Et selskap med en god organisasjonskultur og en marginal strategi vil gjøre det bra. Et selskap med en marginal kultur og en virkelig god strategi vil mislykkes. Et selskap med en flott kultur og en god strategi vil vinne hver eneste dag i uken.

Organisasjonskulturen til BNI er helt unik og er kjent som Givers Gain® Om jeg gir deg business, og du gir meg business vil vi begge gjøre det bedre som et resultat av det.


[Oversatt fra et intervju med Dr. Ivan Misner av Javier Rivero Diaz ved Professional Development TV]


Moi Impact Agency ser frem til å lære seg the language of referrals, og en spennende tid som en del av BNI.


Om du ønsker å lære mer om BNI ta kontakt med supportnorge@bni.nu

Om du ønsker å lese mer om Moi Impact Agency og min erfaring med BNI send meg en melding på makeithappen@moiimpactagency.no


Sjekk ut Moi Impact Agency sine tjenester og book her:

Det er kun ved å utfordre deg selv, strekke deg til nye høyder og bevege deg på kanten av eller utenfor comfort sonen din - at du kan gå hjem med seier hver eneste dag! Gjennom BNI finner jeg at jeg både utfordres og utdannes til å skape forretningsmuligheter gjennom en aktiv holdning.


Moi Impact Agency - Social Media, Coaching & Events132 views1 comment

Recent Posts

See All

1 comentário


Jennifer Moi
Jennifer Moi
22 de jan. de 2020

Om du kjenner noen som trenger å pimpe opp SoMe-profilen sin, eller trenger å holde i de sosiale medier; del eller ta kontakt! Mvh MIA

Curtir
bottom of page