top of page

En god digital detox!

Updated: Jun 4, 2023


Det har vært litt av et år, er du enig?


(Innlegget er fra desember 2022) Et oppstarts år etter en turbulent tid vekslende mellom AV og PÅ, dominert av usikkerhet, uforutsigbarhet og en absurd følelse av; "lever vi i morgen?" Slik ble mantraen for 2022... og 2021, og 2020. Og skal jeg være dønn ærlig å slippe ut maven helt; så er jeg skikkelig sliten. Jeg tror jeg aldri har levd et år ( i løpet av førti åtte år ... ) hvor jeg har blitt så mye eldre bare på tolv måneder! Det er sannheten, og jeg tror ikke jeg er alene om det.


Takk for samarbeidet


Tusen takk til alle nye og gamle kunder for samarbeidet i 2022! Jeg vil personlig takke for at dere år etter år står ved min side - og velger Moi Impact og våre kvalitative metoder for organisk vekst og digital synlighet - med godt innhold!


Moi Impact har i 2022 flydd høyt og lavt for å hjelpe eksisterende og nye kunder med å takle de nye kravene til synlighet, engasjement og det å våge og bjuda på. Vi har som mange av dere, erfart at det er de faste, trygge og gode samarbeidene - som er viktig å dyrke og jobbe med fordi det er de som ikke lar seg påvirke av ytre uforutsigbare trender. I hvert fall ikke på samme måte som de man ikke har et like langt forhold til.


I postpandemien har det vist seg at ingenting slår lojalitet, oppriktighet og et brennende ønske om at de du jobber med skal lykkes - for året etter pandemien slapp taket har ikke vært et enkelt år. Isteden eksploderte krise etter krise i fanget på oss, og 2022 ble for mange aksjeselskap konkursens år. Bare de siste tolv månedene gikk 2951 aksjeselskap konkurs, mens det i november i år var 283 aksjeselskap som måtte kaste inn håndkleet, en økning på 18,4 % fra november året før. Dette betyr ikke at man i bunn og grunn ikke må ha et bærekraftig og godt konsept, for det er en forutsetning selvfølgelig. Tallene er hentet fra Dagsavisen og Experian.Vi satser på langsiktige relasjoner, og investerer tid i onboarding av nye kunder


Nye avtaler og nye kunder er viktige for vekst og utvikling. Det er spennende, og veldig givende! Likevel er det investeringen i langsiktige samarbeid og relasjoner som gir kvalitet i det daglige, og en sikkerhet der fremme i fremtiden. Det er først når de nye kundene kommer inn i en flyt, og tannhjulene begynner å rulle sømløst, og en ny relasjon går over til etablert, trygg og god at samarbeidet virkelig blir fruktbart. Derfor invsterers tid til onboarding av nye kunder, slik at nye ferske relasjoner rigges for et langsiktig og bærekraftig samarbeid. Etablerte samarbeid, gir utvilsomt en trygghet om leveranse, en forpliktelse om å levere kvalitet og et felles mål om resultater.


Fortsatt god jul, jeg ønsker deg en digital detox!


Litt sent, men heldigvis er det fortsatt jul, så la meg ønske deg en fortsatt fin jul! En jul der du kan slippe ut maven litt og kose deg litt ekstra - og selv om det i år er viktigere enn noen gang at vi gir til andre og bidrar til fellesskapet - håper jeg du unner deg selv noe ekstra i år! Noe som bare er for deg!


Jeg ønsker deg en jul med litt digital detox, der du tør å la algoritmene slippe hvor du respekter deg selv, livet og familien din. Du vet det, at det er blitt slik at det er så få dager i løpet av et år der vi får lov til å SLÅ AV. Så gjør det!


Takk for samarbeidet, og takk for tilliten


Enten du er en samarbeidspartner, ny eller gammel kunde, vil jeg takke for samarbeidet! Jeg GLEDER meg stort over å starte et nytt år med dere alle, og jeg tror 2023 blir et godt og mer stabilt år. Takk for tilliten og takk for at du lar teamet mitt og meg, ta vare på de digitale fotsporene dine der ute!


Bildet er hentet fra en av mine reiser i Hellas i 2022. Jeg gleder meg til å dele mer reise i året som kommer gjennom reiseguiden og power bloggen jennifermoi.no . En side som er et praktisk eksempel fra Moi Impact Agency, på hvordan du kan skape digitalt engasjement ved å dele verdi til følgere og potensielle kunder. For det er det aller viktigste med innholdsmarkedsføring, at det gir verdi og nytte til leseren.


Fortsatt Riktig God Jul Alle Sammen!


Beste hilsen

Jennifer Moi87 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page