top of page

POPULÆRE TJENESTER

Expertise. Intuition. Ingenuity  -  Ekspertise. Intuisjon. Oppfinnsomhet.

Ta den tiden du trenger til å bestemme deg for å ta kontakt med meg! Men det kan være lønnsomt å ta kontakt i god tid - slik at vi kan ta en uforpliktende samtale å legge en plan for hvordan Moi Impact Agency kan hjelpe bedriften din!  Når er det er aktuelt å sette i gang?

Nedenfor ser du noen av tjenestene Moi Impact Agency selger mest av! For komplett oversikt: https://www.moiimpactagency.no/book-online

Fame

Social Media Manager I SoMe Konsulent

Fra likes til salg!

Å være dyktig med sosiale medier er som med alt annet. Du finner de som får jobben gjort, og de som setter i gang omfattende prosesser som gjør at du kanskje ikke kommer i mål før du er utbrent. MIA får jobben gjort!


Moi Impact Agency er tydelig, effektiv og skaper resultater. Jeg jobber fokusert og målrettet. Moi Impact Agency representerer kundene sine godt, og har bredde i kompetanse og metodikker og kan derfor fikse det som trengs.

Kr. 900,- eks mva pr. time

Anbefaler abonnement

Content Creator I Some-Innhold I Video

Spesialisert på innhold som gir resultater!

Moi Impact Agency lager profesjonelle, lette og gode video- , blogg og fotoinnlegg for Facebook, Instagram, YouTube, Twitter og LinkedIn! Spør gjerne om TikTok og Twitch ogsål!

Om du velger abonnement vil content som blogg og video være en del av pakken. Om du ønsker å styre kontoene dine selv, men trenger content - produserer MIA det!

Hovedregel er at en some-video koster kr. 3 200,- eks mva. Prisen kan variere noe.

https://www.moiimpactagency.no/book-online

Fashion Blog
Fitness App

SoMe Inhouse Marketing

Multiplying the impact

Hvor mange ansatte har bedriften din? Det er viktig å foreta inhouse marketing fordi det ikke er noen grunn for at de ansatte ikke burde være ambassadører for bedriften de jobber i! De ansatte skaper ikke bare et enormt nettverk akkumulert, men engasjementet gir de ansatte eierskap og bygger en solid organisasjonskultur på sikt. De ansatte ønsker som oftest å bli inkludert i strategiene for sosiale medier. 

Prisen for dette variere forhold til omfang.

Chocolate Desserts

X-Factor Events

Tailor made to impress. Designing events, DJ and MUA.

Det er en tid for å analysere tall, og en tid for å utarbeide spennende SoMe-kampanjer som gir resultater! Og det er en tid for å imponere kundene dine, eller å invitere til fest! Jeg skreddersyr eventer, ved å trekke på mitt spektakulære nettverk innen underholdningsbransjen! 

Hva kan jeg hjelpe deg med?

For full oversikt gå til Tjenester

STEG 1 - Sosiale medier

Sosiale medier er en samling av digitale annonser og reklamekampanjer på "Den digitale markedsplassen" som kalles sosiale medier. Kontakt Moi Impact Agency i dag for å ta tak i din digitale markedsføring.


Moi Impact Agency hjelper deg fra A - Å.


STEG 2 - Web, App, Mobiltilpasninger & Sikkerhet

Går du rundt i en gammel dress fra 2015? Eller enda verre fra 1980? Med mindre dette er din stil, bør du sjekke hvordan det står til med den grunnleggende digitale flaten til bedriften din. Er websiden din mobiltilpasset? Er den brukervennlig slik at det er enkelt å oppdatere aktualitet, eventer og alt det spennende som foregår i bedriften din? Hvordan er det med sikkerheten? Har du backup av nettbutikken din?

Moi Impact har faste forretningspartnere gjennom BNI som bistår Moi Impact Agency i STEG 2.

STEG 3 - Google pakken

Når markeds- og SoMe-strategiene er klare, og vi har tilrettelagt for aktualitetsside/blogg og mobiltilpasset siden din -  er vi klare for å publisere innhold. Men for å få mest mulig ut av strategiene våre bør vi tilrettelegge de rette verktøyene for at kampanjene vi har laget skal oppnå de ønskede resultatene. I Google pakken velger vi det rette fremkomstmiddelet til målet. Vil du gå til fots, sykle, kjøre bil, fly eller vil du satse stort ved å sette deg i en rakett? 


I Google pakken skreddersyr vi en pakke med Google ADs, Google Analytics, Google Bedrift, budsjett og plan for fremming i sosiale kanaler.


Moi Impact har faste samarbeidspartnere gjennom Forretningsnettverket BNI slik at vi kan levere den absolutt beste løsningen for din bedrift!

Om Moi Impact

Markedsføring i Sosiale Medier; Strategi, Content og Google

Moi Impact hjelper din bedrift med:

- Strategi

- Produksjon av content

- Drift av bedriftens profiler i de ulike kanalene

- SEO, metabeskrivelser og riktig synlighet i Google

- Drift av bedriftens aktualitetssider eller blogg

- Konfigurering av Facebook, Instagram og LinkedIn

- Ekstern markedskonsulent som fungerer internt

- Oppfølging, service og hjelp til å få alle i bedriften med på markedsføringen av bedriften

- SWOT-analyse og nøkkelordanalyse

- markedsføring generelt

Du kan kjøpe:

- Abonnementsavtale

- Pakketilbud

- Konsulenttimer

Eksempler på content:

- Kortfilmer

- SOME-videoer

- Blogginnlegg 

- Aktualitetsartikler

- Layout og bildeinnlegg

- Historier

- Reels

- IGTV


Målet med arbeidet er å øke rangeringen og synligheten på internett. Stoppe scrollingen i mest mulig grad, og få likes til å bli til så mange salg som mulig!

Om du ikke er fornøyd med bedriftens innsats i sosiale medier eller rangering på Google - har du ikke én dag til å miste. Spørsmålet er ikke hvor mye det koster å få hjelp til sosiale medier og Google, men hvor mye du taper på å ikke gjøre noe med det.

Det er dessverre slik, at ved manglende aktivitet (trafikk) på websiden din, manglende innsats i SEO (søkemotoroptimalisering) og fravær i sosiale medier - vil rangeringene falle på Google. Når du tenker deg om, er det sjelden du søker lenger enn side to.


Ta kontakt i dag, slik at vi kan se på hvilken strategi som er best for din bedrift.

bottom of page