top of page

Hvilke bransjer bør vi satse på i 2021?

Updated: Jan 26, 2021


Våger du å tenke på hva en dårlig digital løsning koster deg? Per dag?

At vi har endret måten vi handler på, hvordan vi jobber på og hvordan vi bruker tiden vår er det ingen tvil om. Men hvordan bruker du den kunnskapen? Og hvordan påvirker det jobben din?


Om du ikke er sulten på en ny bransje og en helt ny forretningsidé må du sannsynligvis likevel endre måten du når kundene dine på og måten de finner informasjon om deg på! Og har du allerede nylig etablert digitale løsninger; våg å være kritisk til om du syns at det fungerer godt nok. Se på konkurrentene. Hva taper du på en dårlig nettbutikk pr. dag? Eller hva taper du på at dine kunder (ja DINE kunder!) finner annonser til konkurrentene dine når de søker på ditt navn på Google?


En dårlig digital løsning er bedre en ingen digital løsning, men en dårlig digital løsning kan sende kundene dine rett til konkurrenten (som sannsynligvis har en bedre digital løsning enn deg).


Moi Impact Agency er et SoMe-byrå som kan hjelpe deg med det ovennevnte, i tillegg trekker vi på et stort nettverk med utvidet kompetanse gjennom forretningsnettverket BNI.


Om du er digitalt god eller digitalt dårlig, her kommer en oversikt over bransjer/ideer det kan være verdt å satse på i 2021!


Om du skal starte en ny business i 2021 bør du sørge for at forretningsidéen inkluderer en god og brukervennlig digital løsning. Du bør sørge for at det er en forretningsidé du har lidenskap for, - og selvom det kan virke overflødig å nevne dette; sørg for at det er behov for den nye geniale ideen din!


Husk at en forretningsidé eller en "forretningsinnovasjon" alltid trenger tid til å falle 100 % på plass, - ofte utvikler idéen seg i takt med månedene businessen legger bak seg! Så vær tålmodig, og du bær være litt seg.


Forretningsideene og mulighetene er ubegrenset, og det å snakke om ideer er egentlig ikke så vanskelig - men det som virkelig er den vanskelige delen er å sette i gang.


Her er en liste over noen bransjer og forretningsideer som kommer til å funke fra 2021:


 1. FØLELSES ØKONOMI

 2. RÅDGIVER

 3. E-SCOOTERS, EL SYKLER og EL SPARKESYKLER

 4. TRENING OG HELSE

 5. ONLINE TRENINGSPROGRAM

 6. NETTBUTIKK

 7. ONLINE UNDERVISNING

 8. REGNSKAP

 9. FLEXI-OFFICE ELLER HJEMMEKONTORLØSNINGER

 10. BUDSERVICE

 11. NÆRHANDEL

 12. APP UTVIKLER

 13. TRANSKRIPSJONIST

 14. PERSONLIG ORGANISATOR

 15. VASKEBYRÅ

 16. TEKSTFORFATTER

 17. HJEMMEHJELP

 18. REMOTE WORKING SERVICES

 19. TRANSLATØR

 20. FOOD TRUCK

 21. EIENDOMSKONSULENT

 22. GRAFISK DESIGNER

 23. DROPSHIPPING

Det finnes ingen grenser for hva man kan finne på, og mulighetene er der - spørsmålet er bare om du er akkurat den som våger å begi deg ut på noe nytt? Tanken med å dele en slik liste er ikke hovedsaklig for å inspirere deg til å prøve noe nytt - men for å vise deg at tidene forandrer seg og at tiden for å sjekke om businessen din er rustet for endringene i måten man gjør forretninger på - har kommet. Ikke vær fornøyd med at du har Instagram- og Facebook-konto, men still krav til hva Instagram- og Facebook-kontoene dine skaper av salg!


Plattformene dine skal ikke bare representere deg, men de skal jobbe for deg!

Vil du lese flere innlegg fra Moi Impact Agency? Følg MIA på Facebook, LinkedIn og Instagram. Du finner også MIA på YouTube! Moi Impact Agency er forretningspartner i BNI Alpha som møtes ukentlig på Aker Brygge, i november og desember møtes vi online. MIA - Moi Impact Agency, har spesialisert seg på sosiale medier og content! Book MIA i dag - jeg kan hjelpe deg med ALT innen sosiale medier!

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page