top of page

Topp 3 Tips for å hjelpe Instagram-kontoen din i gang!Det er veldig gøy med likes og følgere, men det er en lang og tung vei å bygge det opp om man ikke er en kjendis. Fryktelig så ille trenger det ikke å være, men du være forberedt på at det krever litt innsats å bygge opp en god Instagram konto. Det lønner seg å være fokusert på disse Topp 3 Tipsene, og sørge for at kontoen din først og fremst er noe du syns er gøy å holde på med (ikke jobb og plikt, det skinner gjerne igjennom)!


Om du kun er opptatt av tall og statistikker, vil jeg anbefaler deg å smøre deg med tålmodighet. Instagram er som med vanlig nettverking, du må gi en del før du oppnår det resultatet du egentlig vil ha!


Og er du av de som lar seg friste av å kjøpe følgere, da vil jeg sterkt anbefale deg å tenke deg nøye om. Alle kan se det når du har kjøpt følgere, og det er uansett kun følgere som er genuint interessert i deg og dine produkter som er av verdi uansett.


Her er mine Topp 3 Tips til å hjelpe Instagram-kontoen din i gang!

  1. Legg til Historie: Når du møter noen på kafé! Når du er på seminar! Når du føler deg inspirert! Når du vil dele work-in-progress!

  2. Del innlegg på Feeden din ofte, men styr innleggene i ulike retninger forhold til hashtags!

  3. Følg opp de som liker innleggene dine!


Selv om helheten er viktig på Instagram, vil jeg likevel si at punkt 3 er det viktigste å huske på! Dette punktet dreier seg om å bygge en community rundt kontoen din, der du får kontakt med følgerne dine. På Instagram er følgere veldig lojale og det er en rytme i hvordan dette med å være sosial i sosiale medier. Vi skal komme tilbake til hvordan dette fungerer senere.


Moi Impact Agency er et SOME-byrå som har spesialisert seg på markedsføring i sosiale medier slik som Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi hjelper bedrifter ut på sosiale medier, vi bygger opp deres brukerkontoer og vi driver kontoene deres ved å produsere innhold som aktualitetsinnlegg, blogginnlegg, videoer og bilde/layout.


Moi Impact - Take Your Social Space Today!


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page