top of page

Jeg heter Jennifer og jobber som Content Creator i Moi Impact Agency!

Updated: Jan 11, 2021


Det er på tide å si; Hei!

Jeg heter Jennifer Moi og eier og driver Moi Impact Agency AS. Jeg jobber med sosiale medier, og er Social Media Consultant og Content Creator. Jeg skreddersyr some-kampanjer, og sørger for at din sosiale profil blir god uansett hva utgangspunktet ditt er. Jobben jeg gjør vil sørge for at din bedrift kommer på radaren av målgruppen din, og vil sørge for at de potensielle kundene dine lett vil bli kjent med deg. Og kundene VIL forstå hvorfor de skal bruke nettopp deg og din bedrift! Mitt arbeid gir garantert penger i kassa!


Sosiale medier er noe mange velger å håndtere selv, inntil de forstår at det både er tidkrevende og kan distrahere dem fra sitt eget fag. Mange, særlig influencere, opplever en social media detox der de blir utmattet og nesten føler seg helt syke av å holde på med sosiale medier. De trekker seg unna for en periode, og orker ikke å følge med. Der kan Moi Impact Agency steppe inn. Jeg forstår at det er vanskelig å forstå hvordan en annen kan representere deg eller bedriften din der ute, men det er fint mulig og veldig vanlig. Med min mediebakgrunn, og alt arbeidet jeg har utført i kulissenen av andre mennesker opp gjennom årene - har jeg utviklet en god egenskap; jeg er god på å sette meg inn i og forstå de jeg representerer. Jeg elsker å spille andre gode! Og det er det jeg gjør i denne jobben.


Under Covid-tiden har jeg valgt å tilby kunder et abonnement som er helt ned i

kr. 10 000,- eks. mva. i måneden ved 12 måneders bindingstid. Dette er en "pro bono" pris som jeg tilbyr fordi selskapet mitt er nytt i bransjen - selv om jeg ikke er ny - og det er viktig for Moi Impact Agency å få inn caser som jeg kan vise frem. På sikt vil et slikt abonnement koste betraktelig mer.

Mange våger ikke å snakke pris, men jeg liker å være konkret. Det er viktig å være tydelig, selv når det er vanskelig. Slik er det også innen sosiale medier, du må våge å være på radaren til kundene dine, du må være tydelig på hva du selger, og kunden må helst kunne kjøpe gjennom sosiale medier. Du må tørre å si hvorfor kunden skal velge deg! Pris, uansett om den er moderat, dyr eller på tilbud, er i mange sammenhenger viktig for å gi kunden et konkret beslutningsgrunnlag, dette vil effektivisere beslutningsprosessen.


Jeg påtar meg også større oppdrag enn abonnementene jeg fokuserer på her, - og finner i mange sammenhenger at kundene har utdaterte og ikke mobilvennlige websider. Noe jeg gjerne hjelper med! Om du liker websiden min, har jeg bla. laget denne. I tiden vi lever i er det viktig at en webside er tilpasset for sosiale medier, og nettbutikk er veldig aktuelt - særlig fordi sosiale medier har blitt en butikk. Veien til salg er blitt kortere, og selv om fokuset for din bedrift kanskje i begynnelsen vil være å bygge opp en profesjonell og tydelig profil med fokus på å bygge opp en følger masse - er de som virkelig kan dette (og har investert mye i dette over tid) fokusert på å få LIKES til å bli SALG! Derfor er det en tydelig bølge nå av salg gjennom facebook og Instagram! Covid eller ikke, disse bedriftene vil ikke la seg stoppe! Se nærmere her for å bli kjent med hvilke tjenester jeg kan hjelpe deg med: https://www.moiimpactagency.no/book-online


Jeg har jobbet med ulike aspekter i mediebransjen de siste 20 årene. Jeg har jobbet som trendanalytiker, senior markedsanalytiker, journalist, stylist, makeup- og hårstylist. Jeg har jobbet som blogger, og hadde en av de første bloggene i Norge; Jennifer Moi - Music, Art, Travel & Lifestyle. Jeg har jobbet på TV, reklamefilmer, spillefilmer, jobbet med artister, jeg har vært head of makeup i motevisninger, OG HAR JOBBET MED STORE NAVN. Jeg er blogg skribent, some-konsulent og content creator som har spesialisert meg på videoproduksjon. Jeg har vært DJ i 14 år, og har bodd i Kuala Lumpur, Athen, Arguineguin og bor nå i Oslo. Jeg er halvt peranakan og halvt norsk. Jeg har tre barn som betyr alt for meg, brenner for å spille andre gode - og ha det gøy underveis i prosessen!


Moi Impact Agency er et sjarmerende og resultatorientert SoMe-byrå som har spesialisert seg på content! Dette innebærer at jeg gjør alt det du selv eller firmaet ditt ikke har kontroll på i sosiale medier. Har du ikke innhold, bilder, video eller ideer - så har altså jeg kontroll på det! Jeg er i tillegg leder for sosiale medier for BNI, og utdanningsansvarlig. Jeg jobber aktivt med å samle folk med gode ideer, og bruker mye tid på å grave og grave etter de virkelig gode suksessfaktorene.

Jeg deler aktivt om forretninger, networking, samarbeid og alt annet viktig som kommer på radaren, på min entusiastiske blogg; FORRETNINGSBLOGGEN MIA!! Jeg er overbevist om at innleggene mine spiller forretningsfolk gode!!


Ha en fortsatt fin søndag, og takk for at du tok deg tid til å lese dette!!!


Smil fra Jennifer!

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page