top of page

NordiConsult AS utvider avtalen med Moi Impact!Moi Impact jobber med markedsføring av bedrifter som har behov for at jobben blir gjort uansett hvilke utfordringer man møter i de ulike ledd. Moi Impact Agency har spesialisert seg på digitale medier, strategi og content.


Siden juli 2021 har NordiConsult AS utvidet avtalen om markedsføringstjenester med Moi Impact Agency AS. Det er med stor iver og strategisk tyngde vi går inn i en aktiv rolle med markedsføringsansvar for NordiConsult AS. NordiConsult er et innovativt selskap som står i bresjen og sørger for utvikling i bransjen for nettselskaper i Norge!

Vi gleder oss til en ekstremt spennende høst og tid fremover.


NordiConsult AS er et tredjeparts inspeksjon selskap som har fokus på å gjennomføre gode inspeksjoner på elektrisitet- og telenettet. NordiConsult har levert tjenester til offentlig og privat sektor’ siden 2005, og leverer ekspertise innen linjeinspeksjon, råtekontroll og jordplatemåling.


Om du ønsker å vite mer om NordiConsult, ta gjerne en titt på kortfilmen under, der gründer og daglig leder Kristian Mjølnerød forklarer hvorfor du som nettsjef skal benytte deg av NordiConsult AS.


Filmen er spesialisert for sosiale medier, og er produsert av Moi Impact Agency, med Fotograf Andreas Harjo Kjellmann bak kamera. Flere filmer fra SOME-serien presenteres i tiden fremover gjennom NordiConsult sine sosiale kanaler. Du finner NordiConsult AS på LinkedIn og på Facebook, og http://www.nordiconsult.no/


Av Jennifer Moi

Daglig leder // Moi Impact Agency AS


Jeg jobber med sosiale medier, og er spesialisert på content og markedsføring for Moi Impact Agency. Jeg brenner for faget mitt, og koker over av positiv energi! Ta kontakt med meg om du trenger å få fart på markedsføringen! jennifer@moiimpactagency.noRecent Posts

See All

Comments


bottom of page