top of page

Moi Impact var taler på SOME-seminar sammen med Mr.LinkedIn for BNI Norge!
Tidligere denne måneden holdt jeg et dristig SOME-event sammen med Mr. LinkedIn, Christoffer Bertilsson, fra LinkedKurs for verdens største forretningsnettverk BNI Norge ! Vi snakket om hvilke trender du må få med deg i sosiale medier som LinkedIn, Facebook og Instagram akkurat nå! Hvordan du skal lykkes med din Facebook, Instagram og LinkedIn-konto, og hvordan du kan bygge ditt business nettverk ved hjelp av noen enkle tastetrykk.


Moi Impact Agency har spesialisert seg på innholdsproduksjon, video- og blogginnlegg for sosiale medier, og fungerer som en ekstern senior markedsfører med fokus på å bygge dine sosiale plattformer slik at du kan bygge kunderelasjoner, lykkes med din bransje og oppnå konkrete resultater. For bedrifter uten eget SOME-team er Moi Impact et full service SOME-byrå som håndterer hele prosessen fra a-å! Har bedriften du representerer allerede et dyktig SOME-team, gjør Moi Impact den viktige jobben å inspirere, veilede og tilføre nytt blod og nye idéer inn i SOME-avdelingen! Alle, uansett hvilken bransje man representerer, trenger nytt påfyll og konstant tilførsel av nye ideer. Jennifer Moi er gründer og forretningspartner i BNI Norge og er aktiv i BNI Alpha Aker Brygge!


LinkedKurs har spesialisert seg på LinkedIn, og er en profesjonell kursholder som hjelper deg med å få mest mulig ut av din LinkedIn-profil. ved å bygge et tungt nettverk, mer business og en bedre karriere. Christoffer Bertilsson er gründer og forretningspartner i BNI Norge og er aktiv in BNI Proff Oslo.


I denne videoen deler vi noen av tidens viktigste trender akkurat nå!
Om du vil vite mer om hvordan du kan mestre ditt nettverk og din markedsføring bedre? Ta kontakt med jennifer@moiimpactagency.no


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page