top of page

Moi Impact - fjerde år på rad i BNI Norge!

Updated: Mar 6, 2023


Trygg og god business

- Vi har møtt hverandre hver eneste uke i tre år


Foto: Andreas Kjellmann En viktig del av Moi Impact sin salgs- og markedsstrategi, er å være en del av BNI Alpha og sitte i ledelsen i BNI Norge. Business Network International består av 600 bedrifter/bedriftsledere over hele Norge, som er en del av 300 000 forretningspartnere fordelt på 77 land globalt. Måten vi samarbeider på er helt unik, og den er kvalitativ. Vi bruker mye tid på hverandre! Men det gir både business og vekst - og på sikt gir dette langsiktig, trygge og gode relasjoner.


Vi sparrer med hverandre, og åpner dører for hverandre. Vi heier på hverandre, og vi veileder hverandre. Du kan godt si at vi trener oss innen business på hverandre. og vi jobber sammen om å spisse budskapet - slik at det blir så presist som overhode mulig. BNI Alpha er Norges eldste BNI-gruppe, og til helgen reiser vi til Trysil på alpin weekend hos Safety Computing (partner) for å bygge videre på det unike båndet vi har sammen.

Dette gir Moi Impact enorme fordeler, og ubegrensede muligheter. Torsdag 9. mars holder jeg presentasjon for gruppen, og du er varmt velkommen til å delta. Bare husk å ta kontakt med meg via kontaktskjema eller gjennom LinkedIn.

BNI Alpha, møtes ukentlig på Grand Café på Karl Johan i Oslo - og dette gjør vi for å diskutere business, bygge hverandre opp og bistå hverandre. Takk for følget i februar, nå er det straks mars og ny spennende business er på gang!

Godt og synlig content, det lønner seg!

Jennifer

139 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Jennifer Moi
Jennifer Moi
Feb 27, 2023

Det er bare å legge inn en kommentar her! Kanskje du har noen ønsker om hva vi skal skrive om? 🌱

Like
bottom of page