top of page

LinkedIn Elevate oppmuntrer de ansatte til å bli bedriftens talsmenn og talskvinner!LinkedIn Elevate er en plattform som øker rekkevidden av bedriftens innlegg 7 ganger ved å jobbe systematisk inn mot de ansatte, som med sitt engasjement øker kraften av hvert innlegg betydelig.


Some-ansvarlige eller fagansvarlige ved bedriften vil foreslå relevant og innsiktsfull informasjon som de ansatte kan dele i sitt nettverk på tvers av LinkedIn, Facebook og Twitter.


Når du som ansatt deler nyttige og relevante innlegg setter det deg i et godt lys, og folk i nettverket ditt vil legge merke til deg. Du vil nå industriens hovedaktører, influencers, kunder, prospekter, og potensielle ansatte for bedriften. Du vil påvirke og bygge ditt omdømme som en som er kunnskapsrik og innflytelsesrik i ditt fag. Du vil også bygge din bedrifts omdømme og salg på denne måten.


LinkedIn Elevate brukere får i snitt mer enn 7 ganger så mange viewers, og bygger nettverket sitt 6 ganger så raskt!


Bedrifter som gir ansatte muligheten til å dele innhold, gir bedre resultater. De kan lettere øke rekkevidden og engasjementet, tiltrekke seg talent og selge produktene sine.


LinkedIn Elevate er en lønnsom plattform med lavt brukergrensesnitt, som gjør det enkelt for ansatte å bli sosialfaglige.


Om du ønsker å lese mer om Moi Impact Agency og hvordan vi kan hjelpe deg med sosiale medier, og LinkedIn Elevate send meg en melding på: makeithappen@moiimpactagency.no

Sjekk ut Moi Impact Agency sine tjenester og book her:
23 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page