top of page

Hva er din suksess-faktor?

Er det noe som er viktig i dag, så er det å være synlig på radaren til kunden - å være tydelig på hva du selger, hvor, og hvorfor man skal velge deg! Ja, ja, ja - jeg skjønner at businessen kveles av smitteverntiltak - men du kan da ikke gi deg for det?


Hva er din X-faktor?

Jeg deltok på et spennende webinar i helgen, og ble så inspirert av en historie om en butikkeier! Ikke overraskende var butikkeieren fortvilet over smitteverntiltak - og hvor stort økonomisk tap hun led:


- Jeg har tapt en halv million kroner på smitteverntiltak!

- Hvorfor det? Spurte business coachen.

- Fordi jeg har holdt stengt, svarte butikkeieren.

- Hvorfor har du holdt stengt?! Spurte business coachen forundret.

- Fordi det ikke kommer noen kunder.

- Hvordan vet du at det ikke kommer kunder når du holder stengt??

- Jeg vet ikke...

- Hvorfor selger du ikke bare klærne dine på Instagram og Facebook?

- Fordi det er klær! Jeg kan ikke selge klær på facebook!

- Hvorfor kan du ikke kjøre live-presentasjon av klærne du selger? Opptakene blir liggende på Instagram og Facebook. På den måten fortsetter opptakene å selge klærne for deg!


Jeg syns dialogen var så enkel, løsningsorientert og god. Det er ofte slik med oss, at vi holder igjen og er gode på å finne unnskyldninger. Vi aksepterer nederlag fort, og gir lett opp.. Mens det bare er noen små grep som skal til. Tidligere har jeg skrevet om at det er viktig å være åpen, og våge å be om hjelp, Det er viktig å være tydelig. Så om du trenger hjelp til hvordan du kan tilpasse businessen din slik at du kan booste Instagram-kontoen din, eller hvordan du kan sette i gang med nettbutikk eller salg på sosiale kanaler - så bør du henvende deg til de som er profesjonelle. Eller sjekk i ditt nettverk om det er noen du kjenner som har litt peiling.


Det er ikke lett å være synlig i jungelen av folk som skal lære oss alt mulig rart, butikker, og ulike stemmer som kriger om vår oppmerksomhet. Men vi må være der, og vi må sørge for å ha et tydelig budskap - din suksess-faktor må være synlig ved første øyekast.


Sørg for å holde butikken åpen! Innhent profesjonell hjelp til å sette opp butikk-funksjoner/salgsfunksjoner på din webside, eller i dine sosiale kanaler!.


Moi Impact Agency kan hjelpe deg med dette! MIA har faste samarbeidspartnere. MIA er forretningspartner i BNI Alpha, og SoMe-ansvarlig for BNI Norge.


Ta kontakt i dag! 

Jennifer Moi

Social Media Manager & Content Creator


Følg MIA på Facebook, LinkedIn og Instagram - målet mitt er å få flere følgere slik at jeg kan låse opp flere funksjoner i mine sosiale kanaler! Følg gjerne i tillegg MIA på YouTube!

MIA - Moi Impact Agency, har spesialisert seg på content innen sosiale medier og skreddersyr kampanjer. Min lidenskap er innholdsproduksjon og enkle kostnadseffektive bidrag innen sosiale medier! Book meg i dag - jeg kan hjelpe deg med ALT innen sosiale medier!Recent Posts

See All

Comments


bottom of page