top of page

Lønnsomheten ved å være partner i et forretningsnettverk!

Updated: Jan 26, 2021


I 2020 fant vi nye veier mot målet, i dette blogginnlegget skriver jeg om Tryggheten og Mulighetene som ligger i sunn networking!


Året startet med at to forretningspartnere fra to land, og to forskjellige verdensdeler kontaktet meg. Én forretningspartner fra BNI India som representerer en relevant bransje for samarbeid med Moi Impact Agency AS. Den andre henvendelsen kom fra en BNI-partneren fra Latvia, som også representerer en relevant bransje for samarbeid.


Hvordan?


Forretningspartnerne fra BNI India og BNI Latvia har funnet Moi Impacy Agency og Jennifer Moi gjennom Forretningsnettverket BNI og gjennom nettverkings-verktøyet og BNI's eget "Svar på Facebook" nemlig BNI Connect. Derfor har vi i BNI Alpha Aker Brygge sett nærmere på BNI Connect og BNI globalt denne uken. I året som har gått har vi lagt store ressurser ned i å jobbe og samarbeide slik vi alltid gjør, men også ved å tilpasse oss og finne nye veier innen business pga. Covid-19. Vi har bidratt til forutsigbarhet, trygghet og utfordret hverandre. Vi har gitt hverandre kontrakter og muligheter ved å stå sammen. Vi har fokusert på Forretningsnettverket BNI's kjerne verdier. På denne måten har vi utviklet oss under et tøft år sammen, og selvom året har vært utfordrende har vi kommet oss gjennom 2020 og skapt vekst. Sammen. BNI har 7 kjerneverdier som enklest oppsummerer hvordan vi skapet trygghet og muligheter for hverandre;

  • Givers Gain®

  • Lifelong Learning.

  • Traditions + Innovation.

  • Positive Attitude.

  • Building Relationships.

  • Accountability.

  • Recognition (Recognition bør skrives uthevet og med tre utropstegn - for dette er en kjerneverdi vi bruker tid på i hvert eneste møte. Det er slik vi motiverer og hjelper hverandre til å utvikle og utdanne oss i BNI å bli dyktigere innad i forretningene våre).

I 2021 vil vi fortsette å jobbe videre med det ovennevnte, men i BNI Alpha Aker Brygge vil vi fortsette den reisen vi startet denne uken med å se nærmere på hvor mange muligheter og hvor mye mer vi kan utvikle businessen vår og vårt personlige nettverket ved å bruke BNI sitt fulle potensiale med sine 275 000 forretningspartnere i 70 land gjennom BNI Connect.


Hvorfor skriver jeg jevnlig om Forretningsnettverket BNI på Forretningsbloggen til Moi Impact Agency?


Fordi jeg er forretningspartner i BNI Alpha Aker Brygge og fordi store deler av businessen til Moi Impact Agency hentes fra BNI, både når det gjelder omsetning og når det gjelder inspirasjon, kompetanse og utvikling av selskapet.


Om du ønsker å bli bedre kjent med MIA eller BNI er du velkommen til å kontakte meg. Det finnes en flerdimensjonal forretningsfordel i å være partner i et forretningsnettverk som er verdensomspennende og som har vært i drift i 36 år. Synergieffekten av gruppen man er forretningspartner i, og alle gruppene i Norge og videre globalt med de 70 representerte landene gjør at BNI både gir en trygghet, mulighet og en lønnsomhet som man antakelig ikke har råd til å miste. MIA eller Moi Impact Agency er en svært nyttig partner for deg, først og fremst pga. kompetansen, servicen og kvaliteten på tjenestene, men også pga. forretningsforståelsen, forretningspartnerne og den etablerte kvaliteten i BNI som følger med.


Moi Impact Agency - Social Media Consultant & Content Creator


Jeg heter Jennifer Moi og eier og driver Moi Impact Agency AS. Jeg jobber med sosiale medier, og er Social Media Manager og Content Creator. Jeg skreddersyr SoMe-kampanjer, og sørger for at din sosiale profil blir god uansett hva utgangspunktet er. MIA sørger for at din bedrift kommer på radaren av målgruppen din, og sørger for at målgruppen forstår hva du selger og hvorfor de skal engasjere din bedrift! MIA har faste samarbeidspartnere innen reklamebyrå, web, tekst, film og Google Ads som engasjeres ved behov. Moi Impact Agency er forretningspartner i BNI og utdanningsansvarlig i BNI Alpha Aker Brygge. Trenger du hjelp til å tilpasse bedriften din for de endringene som har kommet, hjelp til å planlegge og arrangere markedsaktivitetene dine, å utarbeide og publisere SoMe-kampanjer - er du velkommen til en uforpliktende samtale.


Send meg en mail så avtaler vi et telefonmøte: jennifer@moiimpactagency.no


Team BNI Norge, bildet er hentet tidlig en morgen på forretningsmøte i BNI Alpha Aker Brygge på DS Louise, da vi enda kunne gjennomføre fysiske møter. Fra høyre; Jeanette Selnes, Kåre Morten Sundby og Jennifer Moi.


Team BNI Norge, bildet er hentet tidlig en morgen på forretningsmøte i BNI Alpha Aker Brygge på DS Louise, da vi enda kunne gjennomføre fysiske møter. Fra høyre; Jeanette Selnes, Kåre Morten Sundby og Jennifer Moi.


Comments


bottom of page