top of page

Dette kan du dele i sosiale medier!


Kan hvilken som helst bransje blogge?

Ikke alle blogger er rosa, og svaret er selvsagt: Jaaaa!!! Alle bransjer kan og bør blogge. Men hvordan kan en blogg for eksempel om regnskap være interessant? Sjekk ut Regnskapsbloggen til Proxo Regnskap! Den er 100 % drevet av Moi Impact på vegne av Proxo, regnskapskontoret fra Trondheim, Stjørdal og Frosta. Men før du sjekker linken, sørg for at du får med deg viktige kjappe tips om hva du kan dele i sosiale medier!


Har du ikke tid, budsjett eller planlagt noe? Moi Impact kan hjelpe deg!


Her er noen kjappe tips på hva du kan dele, som

Moi Impact kan hjelpe deg med:

  1. Informasjon dine tjenester og hvordan din bedrift kan bistå og hjelpe alle de som opplever motgang og går inn i julen med usikkerhet.

  2. Årets kunde case.

  3. Årets ansatt.

  4. Dine sertifiseringer.

  5. Hvordan din bedrift har bidratt og jobbet mot FNs Bærekraftmål.

  6. Din #purpose . 2020 så vi at årets vinnere i markedsføring i sosiale medier hadde sterkt fokus på et større formål (publikum liker fellesskap og de som tar samfunnsansvar).

  7. Din misjon og visjon! Som bedrifter kan vi aldri gi nok informasjon om vår intensjon, hvilke utfordringer vi løser og hvordan vi løser disse.

  8. Utbroder dine tjenester og produkter! Hvilke pain points løser de?

  9. Hvilke samarbeidspartnere tror du vil sette pris på at du skriver om samarbeidet? Det er alltid god markedsføring å vise frem gode samarbeidspartnere.

  10. Forhold deg til høytider, det viser at du er en del av en community. Vær folkelig for å vise at vi deler noe alle sammen!


Moi Impact ønsker å hjelpe deg. Den uendelig lange perioden med mangel på forutsigbarhet, trygghet og mangel på visshet om at skuta kjører fremover - er vanskelig for alle. Alt er et kappløp med tiden og det er mye vi vet at vi gjerne skulle gjort, men som vi ikke gjør fordi vi ikke finner tid eller ressurser. Om du føler at du kan ta sjansen på å la noen andre styre synligheten til bedriften, uten for store prosesser og uten for mye detaljstyring, kan Moi Impact både ta ansvar for strategi, produksjon, publisering og måling av resultater effektivt.


Ha en riktig god jul, og husk at business never sleeps!


Moi Impact - Take Your Social Space Today!

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page