top of page

Det er allerede godt at det er 2021, men hvordan blir 2021 egentlig?Litt personlig start på Forretningsbloggen MIA for 2021

Det er allerede godt at det er 2021, men hvordan blir 2021 egentlig?

Det blir hva du gjør det til, og er det noe vi har lært av 2020 så er det at vi ikke kan vite hva 2021 har for oss. Så sørg for at du gjør det du kan - ikke minst det du vil - ut av det som kommer din vei!


Jeg vet ikke hvordan du opplever det, men jeg går inn i 2021 med skrekkblandet fryd. For et år siden gikk jeg inn i 2020 med jubel, og jeg var så skråsikker på at året vil bli det store fremskrittet. Jobb, hjem og kjærlighet blomstret - endelig var jeg på vei tilbake tenkte jeg!


Nå gikk det ikke spesielt bra med kjærligheten, og jobben og hjemmet har jeg måttet kjempe for. La det være sagt, at jeg vet at jeg ikke er alene om det. Men nå er det altså ett år etter, og jeg har trått mer varsomt inn i 2021.


Vi har hatt en rolig dag og jeg har vært ute og lekt med barna i snøen! De som kjenner meg godt vet at det er et sjeldent syn. Vi har sett på familiefilm sammen, og hatt mange timer sammen i dag. Vi startet dagen med deilige brødskiver og kakao med krem (selv om man i mange deler av verden opplever det som usmakelig det jeg skriver her nå - men man er rimelig lei av festmåltider når man skriver 1.januar... og da er det helt utrolig hva en brødskive med Stabburets leverpostei kan bringe av glede og god matopplevelse!)


Jeg har latt alt av jobb ligge i dag, og gleder meg til å være i gang igjen på mandag. Jeg blir nok fristet til å jobbe litt i helgen for å lette trykket på den første arbeidsuken av januar! Dessuten elsker jeg å jobbe, men jeg skal bli flinkere til å ta vare på det jeg har ved å være tilstede hver dag. Ikke noe stort, voldsomt eller ambisiøst - men bare litt mer enn før. Jeg elsker å tilbringe tid med barna, familie og venner - men 2020 lærte meg å ikke ta noe for gitt. Derfor skal jeg leve litt mer med de hver dag enn det jeg gjorde før det utrolig tøffe 2020.


Hvorfor forteller jeg alt dette? Vel, jeg trår varsomt. Året 2020 har lært meg mange ting og en av tingene jeg har lært er at nå fokuserer vi på i dag, og siden vi ikke vet hva som skjer i morgen - så setter vi noe av det som er lett å skyve foran oss, først - slik som nettopp barna og familietid. Dette innebærer ikke at jeg skal jobbe mindre, men jeg skal jobbe smartere ved å organisere tiden min bedre.


Det er litt typisk at det en selv oppdager, uansett om det er lenge før eller lenge etter andre, så skal man på død og liv dele det akkurat som om man har funnet opp noe som er like spesielt og smart som hjulet, radioen eller bilen - så her kommer jeg med hjulet mitt for 2021; Nå fokuserer vi på i dag, og siden vi ikke vet hva som skjer i morgen - så setter vi noe av det som er lettest å skyve til side eller foran oss, først!


Moi Impact Agency takker for et fantastisk 2020, for det var året dette selskapet banet en del vei til tross for motstand, overraskende veier og mange søvnløse netter. Jeg ønsker også å bringe en stor takk til mine kunder, og til hver og en av partnerne i BNI - uten BNI Norge og BNI Sverige ville det vært veldig mye lettere å gi etter for alle motstand som var i året som gikk. Jeg har både gledet meg og gruet meg til ukentlige møter kl.06:45 hver eneste torsdag morgen, men det har likevel vært så godt å ha samhold, støtte og sunne forretnings utfordringer i et pulserende forretnings miljø som BNI er.


Ps. Godt Nytt År - og akkurat det ønsker jeg meg virkelig for deg og oss alle sammen.

Vil du lese flere innlegg fra Moi Impact Agency? Følg MIA på Facebook, LinkedIn og Instagram. Du finner også MIA på YouTube! Moi Impact Agency er forretningspartner i BNI Alpha som møtes ukentlig på Aker Brygge, i november og desember møtes vi online. MIA - Moi Impact Agency, har spesialisert seg på sosiale medier og content! Book MIA i dag - jeg kan hjelpe deg med ALT innen sosiale medier! #MOI_Impact#content#contentcreator#socialmedia#some#skreddersyrdinekampanjer#moiimpactagency#MIA#BNI#BNInorge#traditionandinnovation #BNIcorevalues#BNIkjerneverdier#sosialkapital#nettverker#businessnetwork#businessblogger#forretningsbloggen#forretningsbloggen_MIA#blogwriter#bloggskribent

71 views0 comments

Comments


bottom of page