top of page

Business never sleeps, ikke hold stengt i julen!


Rigg sosiale medier for business!

Da høsten gradvis gikk nedover mot en ny "overraskende" nedstengning, kunne jeg gjennom mitt nettverk merke at julen med tilhørende forberedelser traff inn. Først kom jaget etter "siste innsats", så kom den endelige pressekonferansen som for mange "lukket" året. Neeeeei!!! Og atter NEI! Har vi ikke lært noe av to år med tre tradisjonelle decennier av konjunkturer presset inn i 24 intense måneder?


Julekalenderen i år har vært preget av Kristianias Magiske Teater, regjeringens triller og en bok kalender fra Mikkes Jul. Det har vært mer skrekkinngytende enn magisk, og igjen står mange magiske kokker, servitører og restauranteiere uten jobb og tyr til demonstrasjoner foran Stortinget før jul. En tid de til vanlig samler oss alle og skaper julestemning og fest. Reiselivsnæringen står igjen truet, og vi som forbrukere begynner å planlegge nok en sommerferie der vi igjen vil stå i kø for å ta Instafoto fra Prekestolen. Bobil, glamping og hele norske familier som henger i hengekøyer i trærne - blir igjen den store sommer hit'en! Og for dere som vil reise utenlands, vil sannsynligvis regjeringen igjen først åpne for reise til utlandet 15.juli for å sikre at mest mulig business legges igjen i Norge.


Det er ingen tvil om hva du bør satse på om du skal starte ny business. Men for alle oss som ikke har tenkt til å hive oss på nye trender og sammenpressede konjunkturer; har jeg gode nyheter for deg!


Nettopp fordi vi har lagt bak oss 24 relativt krevende måneder enten med suksess eller tragedie, har vi lært mye. Nå har vi et grunnlag å studere og lære fra.


Vi vet at publikum har tillagt seg nye digitale vaner - men har du?

Business never sleeps, er noe å tygge på - men ikke alt for lenge. Nå i julen, er mitt budskap til deg: Ikke hold stengt! Ikke vær den som går glipp av kundene i julen bare fordi du er sliten, føler du fortjener det eller bare fordi den sterke julestemningen har kommet tidlig i år og lagt seg godt og behagelig inn i hjertet.


Jeg snakker selvfølgelig sosiale medier, - hold deg aktiv i alle kanaler! Alle beslutningstagerne du i hverdagen jager etter, har i julen mer tid og ro til å bruke tid på facebook og instagram. Det er nemlig der de får ta igjen det forsømte å oppdatere seg på hvordan det står til med venner, familie og hele nettverket sitt! Derfor er det viktig å dele informasjon på din bedrift sine offentlige sider på facebook, instagram og LinkedIn.


Har du ikke tid, budsjett eller planlagt noe? Moi Impact kan hjelpe deg!


Her er noen kjappe tips på HVA DU KAN DELE, som Moi Impact kan hjelpe deg med:

  1. Informasjon om dine tjenester og hvordan din bedrift kan bistå å hjelpe alle de som opplever motgang og går inn i julen med usikkerhet.

  2. Årets kunde case.

  3. Årets ansatt.

For flere tips følg med på påfølgende tips, eller ta kontakt!


Her er noen tips på HVORDAN DU KAN DELE i sosiale medier, noe Moi Impact kan hjelpe deg med:

  1. Om du har nettbutikk, sørg for å sette den opp for social commerce (jo færre klikk frem til mål, desto flere salg)!

  2. Om du ikke har aktualitets side eller blogg, sørg for å sette det opp!

  3. Skriv bloggartikler (jo mer trafikk inn på websiden din, desto høyere rangerer den hos Google)!

For flere tips om hvordan du kan dele, følg med på påfølgende tips, eller ta kontakt!


Skal du jobbe med sosiale medier når du skal ha julefri?

Nei, det skal du ikke. Men money never sleeps, og det er viktig å treffe høvdingene når de er åpne for ny inspirasjon og ny input. Jobben må selvfølgelig gjøres, men Moi Impact kan hjelpe deg med strategi, produksjon og benytter et publiseringsverktøy som aldri sover. Alt lastes opp før jul, på samme måte som at alle julegaver er pakket og klare før selveste julaften!


Moi Impact ønsker å hjelpe deg i julen, send mail til jennifer@moiimpactagency.no og skriv BUSINESS NEVER SLEEPS: Forespørsel i emnefeltet!


Ha en riktig god jul, social media never sleeps!


Moi Impact - Take Your Social Space Today!Recent Posts

See All

1 comentario


Bra innlegg!!👍

Me gusta
bottom of page