top of page

Bruk SOME for å oppnå dine mål!Bruk sosiale medier for å få sving på businessen!


Du tenker kanskje; Det gjør jeg allerede, jeg gjør ikke annet enn å være some-sosial! Men la meg dele mine tanker med deg!


Sosiale plattformer har virkelig blitt helt fantastiske! Om du har opprettet en business-side i de kanalene du benytter, foreslås både hvordan du kan promotere bedriften, hvordan du bør presentere deg, og for små bedrifter både veileder de og viser til ordninger som kan hjelpe businessen din. De sosiale plattformene er på en måte forretningsmaler som viser veien til suksess - eller i hvertfall mer engasjement. Bruker du disse mulighetene aktivt, og riktig kan du i prinsippet gjøre business mens barna sover!


En ny favoritt for meg for presentasjon av Moi Impact Agency og video materialet mitt er IGTV. I Moi Impact Agency sitter jeg mange timer foran skjermen for å skape materiale og innhold, det er derfor helt glitrende at de sosiale plattformene stadig blir bedre! Sosiale medier har strammet opp hvordan vi profilerer oss og presenterer selskapene våre.


I forretningsnettverket BNI, som jeg er partner i, er det nå fult fokus på å Restarte verden om dagen; kampanjen Restart The World går av stabelen 15 - 17.september over hele verden. Vi har først måttet håndtere C-19, og må nå håndtere tapet, konsekvensene og de ny utfordringene. Det er på tide å restarte verden!


Bruk SOME for å restarte din hverdag og din business. Bruk sosiale medier til å peile ut og bli kjent med drømme kundene dine, bruk sosiale medier for å engasjere deg i drømme kunden ved å like og enda viktigere kommentere, eller del i historiene dine. Bruk sosiale medier ved å tagget og hashtagge!! Bli lagt merke til av drømme kundene ved å engasjere deg, for særlig der bedriften ikke har alt for mange som kommentere VIL det blir LAGT MERKE til når du kommenterer og du vil få svar! Du vil fort legge merke til at de som er store med mange tusen følgere svarer veldig fort, og det er en grunn til det. Det er slik de bygger seg opp!


Det er en relativt gjengs greie at man tar en tur innom kanalen til den nye følgeren man har lagt merke til, og om man liker det man ser på profilen din er sannsynligheten stor for at man har fått en ny følger. Det er litt som sjekking bare digital sjekking av business!


Bruk sosiale medier for å få budskapet ditt ut og distribuere innhold du har på bloggen din, eller under aktualitet på websiden din. Bruk sosiale medier til å bygge et nettverk utover ditt eksisterende nettverk, og bruk det til å styrke eksisterende relasjoner. Bruk sosiale medier for å bli bedre kjent med partnerne dine, slik at du enklere kan gi både referanser og anbefalinger.


Bruk sosiale medier for å posisjonere deg, for å skape et bedre produkt, for å måle responsen på produktene dine, og for å teste ut hva som fungerer eller ikke. Bruk sosiale medier som underholdning, eller som noe å hvilke øynene på, eller for å holde kontakt med venner og bekjente. Bruk sosiale medier til å arrangere, organisere, og skape engasjement...!


Jeg tror ikke det er en ting du ikke kan bruke sosiale medier til... så nå er tiden inne for å brette opp ermene å jobbe igjen. La oss dra i gang maskineriet, og restarte verden enten du er med i et forretningsnettverk som BNI eller ikke.


Bruk sosiale medier!25 views0 comments

Comments


bottom of page