top of page

A million thank you's fra BNI-forretningspartnere


Denne uken har takknemlighet stått høyt på listen for over 270 000 forretningspartnere på verdens basis i forretnings forumet BNI. Moi Impact Agency AS gikk for noen uker siden inn i BNI Alpha som møtes ukentlig på Aker Brygge. Her møtes vi hver torsdag morgen før dagen starter, til frokost og presentasjon av våre respektive kjerneverdier, produkter og mål!

Målet er å lære hverandres business best mulig å kjenne, slik at vi enklest mulig kan gi hverandre leads og forretningsmuligheter utenfor den rekkevidden vi alene har. Du kjenner kanskje til tilsvarende forretnings forum og nettverk fra tidligere? Det helt unike her er at vi er opptatt av de andre forretningspartnerne i høyere grad enn hva man vanligvis gjør - ved å vise interesse og hjelpe gjennom business! Givers Gain® gir ikke bare nye muligheter men gjør, etter min mening, at man blir en dyktigere og bedre likt forretningspartner der ute i krigen!


Moi Impact Agency AS vil rette A MILLION THANK YOU'S til mine forretningspartnere fra tidligere år, Camilla Kopperud og Richard Hellerud som har introdusert meg for BNI Norge som til sammen består av 530 forretningspartnere. Jeg ønsker også å rette a million thank you's til Kåre Morten Sundby og Helene Björnefeldt som har tatt meg direkte inn i kjernen av BNI Norge, hvor Moi Impact Agency AS og jeg skal være ansvarlig for some/sosiale medier og kommunikasjon for BNI Norge AS.



Videre ønsker jeg å takke hver og en av forretningspartnerne mine i BNI Alpha som hver torsdag morgen deler sine erfaringer med meg, som har gitt Moi Impact Agency og meg en varm og ektefølt velkomst. Virkelig; A MILLION THANK YOU'S til alle dere! Bildet over illustrere det som gjør at vi får muligheter til å bygge enda nærmere relasjon til hverandre når vi setter oss ned til 1 - 2 - 1 møter, der vi får kvalitative møter med våre forretningspartnere hvor vi ser nærmere på både nettverk og hvordan vi kan åpne dører for hverandre.


Tusen takk for business og muligheter!



Camilla Kopperud er kommersiell sjef i

One Park - Oransje parkering litt mer ålreit!


Kopperud, arrangerer, inviterer, organiserer og skaper muligheter for alle hun møter med et godt potensiale. Hun bidrar til business selv når hun sover.

Camilla Kopperud er BNI-konsulent i BNI Platinum.






Richard Hellerud er salgsdirektør i

Intunor Finance - Mindre arbeid, bedre kontroll og markedets beste verktøy for å utvikle bedriften din!


Hellerud er ute i møter time etter time for å hjelpe bedrifter med og finne bedriftens flaskehals for å tilby løsninger som forandrer bedrifteierens hverdag fra helvete til himmel på kort tid.

Richard Hellerud er BNI-konsulent i BNI Total og BNI Dynamo.



Ønsker du å kommentere innlegget og følge MIA-bloggen videre, kan du registrere egen bruker øverst til høyre. Jeg kan garantere deg at du ikke vil angre - markedsføring gjennom sosiale medier er ikke bare den viktigste formen for markedsføring i dette decenniet; men det er den dårligste markedsføringen du kan gjøre av din bedrift dersom du velge å overse det. Are you in? Or are you out?


Om du ønsker å lese mer om Moi Impact Agency og hvordan vi kan hjelpe deg med sosiale medier, og om du vil bli en forretningspartner i BNI send meg en melding på: makeithappen@moiimpactagency.no

Sjekk ut Moi Impact Agency sine tjenester og book her:


110 views0 comments

Comentarios


bottom of page