top of page

12 måneder har gått - Business as (un)usual

Updated: Mar 13, 2021


Hvordan skape drastiske endringer innen business, og endre forbrukermønstre over "natten"?

Kairos Film og Moi Impact Agency har invitert spennende, nytenkende og energiske forretningsfolk til en SITDOWN for å snakke BUSINESS AS (UN)USUAL!


Kairos Film AS og Christian Hellumsand er en svært verdifull forretningspartner og ressurs - og et av mine sjeldne funn. Sammen falt vi for idéen om å kose oss og snakke business med spennende og engasjerte folk som bare ikke vil gi seg!


Vi lanserer vårt prosjekt BUSINESS AS (UN)USUAL som en markering på at det er 1 år siden den sjokkerende, skremmende og svært tøffe pressekonferansen der beskjeden om et nedstengt samfunn på alle områder i vårt trygge lille land kom som et slag i ansiktet. Det var ikke bare Norge som stengte ned, men hele verden. Følelsen sitter fortsatt i kroppen. Vi har alle opplevd "vår egen kamp" mellom liv og død, der livet har svevd mellom himmel og helvete - om ikke det faktisk har vært slik - så i hvertfall i følelsene.


12.mars 2020


– I dag kommer den norske regjeringen med de sterkeste og mest inngripende tiltakene vi har hatt i Norge i fredstid. Det er helt nødvendig, sier statsminister Erna Solberg.

12 måneder etter sitter vi fortsatt i rød periode med klare smittevernrestriksjoner, mens vaksinen rulles ut. Folket, sykehus, sykehjem, skole, universiteter, bedrifter, bedriftseiere og arbeidsgivere, og ansatte i alle bransjer sitter stille på gjerdet med et sterkt håp om et åpent samfunn, god helse og en kjøpefest vi aldri har sett maken til fra høsten. Mens sannheten er at det eneste vi vet med sikkerhet, er at det er usikkerhet om det meste.


Etter sommerferien 2020, da samfunnet hadde begynt å åpne igjen, satt vi oss ned for å se på hvem som fant nye kreative veier for å levere sine produkter og tjenester - De vi så at bare ikke ville gi opp. Karios Film og Moi Impact Agency jobbet straks ut ideen om en SITDOWN der vi fikk snakke med forretningsfolk som representerte hardt rammede bransjer, men som bet seg fast i sine visjoner og gjorde nedstengningen om til kreativ suksess!


I ukene fremover vil du se some-videoer med en snert av personlighet og varme fra intervjuene som er produsert av Moi Impact Agency. Intervjuene og hovedproduksjonen av disse rulles ut fra neste uke, produsert av Kairos Film.


Vi har vært så heldige å få verdifulle samtaler med Capa Kinoreklame AS, C+C Records AS, BNI Norge AS og Gladkokken Mat og Handel AS. Alle representerer hardt rammede bransjer, så om du representerer en business relatert til disse bransjene - følg med! Disse fantastiske menneskene har noe i seg, som vi ønsker å dele med dere. En ting de har til felles er at de forstår at suksess og innovasjon dreier seg om timing og det å våge og tenke nytt. Det å våge og hoppe i det! De er alle forretningskvinner og forretningsmenn som følger prosjektene sine med jernhånd - slik at det bare må bli suksess!


We hereby give you:


Linn Barholt - Head of Cinema Relations

CAPA Kinoreklame AS


Christer Falck - Programleder og kreativ til tusen

C+C Records AS


Kåre Morten Sundby - Kommersiell leder for BNI Norge

Forretningsnettverket BNI Norge AS


Jan Henrik Gladkokken Syversen - Gladkokk

Gladkokken Mat og Handel AS


I intervjuene vil du få bli kjent med fire forretningspersoner som har evnen til å lese trender, mentaltrene seg selv og sørge for å handle mens mulighetene er der. En fellesnevner for de alle er at de jobber med mange mennesker, og at de både gir av seg selv, inspirerer og mangler ikke evnen til å være oppfinnsomme!


Her presenterer vi første some-video fra vår sitdown BUSINESS AS (UN)USUAL!


Vi ønsker samtidig å vise vår respekt til alle som har kjempet på frontlinjen i denne krigen. Alle små og store som har kjempet og bidratt med sin kompetanse, tid, innsats og mange har ofret livet sitt i kampen. Vi oppfordrer til at du som leser dette blogginnlegget tar 1 minutts stillhet for sammen med Kairos Film og Moi Impact Agency, vise respekt for alle som har mistet livet sitt til Covid-19, eller som er direkte pårørende av C-19 - og respekt, omsorg og varme tanker til alle som lider og kjemper - og har kjempet i kampen.


Om du vil vite mer om Kairos Film eller Moi Impact Agency, og sette deg ned sammen med oss for en samtale om BUSINESS AS (UN)USUAL ta kontakt med: makeithappen@moiimpactagency.no
137 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page